Naše poslanstvo

Spoznajte Veg4Family

Veg4Family je spletna trgovina kjer na enem mestu najdete rastlinske produkte za celotno družino. Smo zelo zahtevni pri izbiri ponudbe zato, ker vemo, da vam družina pomeni največ.

Med množico ponudbe produktov, ki je prisotna na trgu izbiramo le najboljšo in preverjeno kvaliteto. Navdihujejo nas produkti, ki premorejo certifikate BIO, EKOLOŠKO, DEMETER IN VEGANSKO.

 

Hkrati vam predstavljamo novo blagovno znamko začimb Veg4Family, za vse tiste, ki želite svojo kuhinjo osvežiti z gurmanskimi okusi. Z mešanicami začimb bodo vaše jedi postale prave mojstrovine.

Veg4Family

Pridobljen ekološki certifikat za Veg4Family

Najboljše je ekološko!

Nakupujte kot kralj in naj bodo okusi v vaši kuhinji z pridihom ekoloških začimb. Kadar kupujete izdelke bodite pozorni na certifikat. Predvsem kje je bil izdelek pridelan in predelan. Blagovna znamka Veg4Family je zagotovo na pravi poti, da doseže največje standarde kvalitete na tržišču. Naši izdelki so v večini ekološko pridelani in imajo kontrolirano poreklo od setve do žetve.

 

Da so izdelki res vrhunske kvalitete dokazujejo zvesti kupci in pridobljeni certifikati oz. potrdilo: SI-EKO-001. S certifikatom SI-EKO-001 dokazujemo, da so naši izdelki najvišje kakovosti in vredni zaupanja kupcev. S tem potrjujemo, da naše poslanstvo jemljemo resno in odgovorno do narave in potrošnikov.

Kupuj ekološko in se razvajaj po kraljevo!