Na zalogi

ZOBNA ŠČETKA beFRESH soft

4,65

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih: 4,65

Zobna ščetka beFresh je biorazgradljiva ščetka iz bambusa. Eko ščetka iz 100% MOSO bambusa je namenjena vsem ekološko ozaveščenim in bolj zahtevnim uporabnikom kvalitetnega čiščenja zob in jezika. Zaradi gostih ščetin zobe temeljito očisti, je brez toksina BPA, ščetine pa so narejene po FDA standardih. Pisana je na kožo sodobnemu, mobilnemu, ekološko ozaveščenemu človeku, ki se zaveda pomena ohranjanja narave, si trudi zmanjšati porabo izdelkov plastičnega izvora in se izogiba zdravju škodljivim sestavinam. In vsem, ki se zavedajo velikega pomena ustne nege seveda. SVEŽINA – TRAJNOST – ODGOVORNOST

Šifra: 3830071691022 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

BeFresh je slovenska blagovna znamka podjetja Ansur trade d.o.o. in zobna ščetka beFresh je bila narejena po željah ter navodilih lastnika blagovne znamke. BeFresh je sinonim za svežino, trajnost in odgovornost. Zgodba o beFresh ščetkah ima svoj namen, ki je izrazito trajnostno naravnana, poleg tega se zaveda velikega pomena kakovostne in redne nege zob ter ustne votline. Zakaj izbrati beFresh?

Zobna ščetka beFresh:
-ima 100% biološko razgradljiv ročaj
-ne vsebuje nevarnega toksina BPA
-je primerna celo za vegane
-srednja trdnost zobnih ščetin omogoča temeljito čiščenje, a zob ne poškoduje
-zapakirana je v biološko razgradljivo kartonasto škatlico
-ima ergonomsko obliko za lažji prijem
-ima atraktiven, barvit videz ščetin iz nylona
-MOSO bambus velja za enega najtrdnejših vrst lesa
-je kakovosten izdelek, preverjen s strani inštituta Bureau Veritas, vodilnega ponudnika storitev na področju certificiranja, preskušanja in kontrol.

Vsak posameznik lahko doprinese k trajnosti
Politika trajnosti se v postopkih razvoja premika počasi; se pa. Zavedajoč se velikega bremena onesnaževanja, kamor sodijo tudi plastični izdelki, se ljudje počasi prebujajo in iščejo okolju prijazne alternative. Večina svetovnega prebivalstva si še vedno ščetka zobe z običajnimi plastičnimi zobnimi ščetkami. Tako se na smetiščih znajde na milijone ščetk, ki se zaradi materiala ne razgradijo. Ščetka beFresh z bambusovim ročajem je ekološka alternativa običajnim ščetkam, a kar je prav tako pomembno je, da uporabniku omogoča enako kakovostno čiščenje zob in dlesni.
Vir naše ščetke je moso bambus iz pokrajine Zhejiang, ki raste hitreje kot katerakoli druga rastlina. Obnavlja se že z minimalno količino dežja in brez uporabe škodljivih pesticidov. Za bambus velja, da je eden najbolj naravnih materialov, saj vsebuje naravno antibakterijsko zaščito, kar pomeni, da ga ni potrebno gnojiti za njegovo rast. Uporabljeni bambus je torej trajnostno pridelan. Zanimivo je tudi, da se pande ne prehranjujejo z moso bambusom, torej jim ne jemljemo vira prehrane. Zobna ščetka beFresh ima ročaj iz moso bambusa, ki je biorazgradljiv, torej z uporabo le-tega sami vplivamo na zmanjšanje velike količine plastičnih proizvodov. Proizvajalec beFresh ščetk ima certifikat FSC za odgovorno gozdarjenje.

Ščetka za sodoben življenjski slog
Odnos do zdravja, okolja, gibanja in potovanja se spreminja z neverjetno naglico. Kar je bilo ljudem 50 let nazaj povsem nepomembno, temu danes posvečamo veliko pozornosti. Sodoben, v prihodnost zazrt človek je danes precej bolj okoljsko ozaveščen. Išče alternative, ki bodo ohranjale naravne danosti. Skrbi ga lastno zdravje, življenjski slog skuša prilagoditi atributom zdravega prehranjevanja in gibanja. Kolikor se da, se skuša izogibati nevarnim snovem, razvadam, pretiravanju. Je zelo mobilen; ves svet je postal bolj dosegljiv za osebna in poslovna potovanja.
Vse to simbolizira zobna ščetka beFresh. Ker jo po uporabi lažje zavržemo, jo poiščejo vsi, ki veliko potujejo. Poslovneži, turisti, študentje, avanturisti. Ker je biorazgradljiva, jo najdejo naravoljubci. Ker dokazano ne vsebuje toksina bisfenol-A (BPA) in ustreza visokim standardom FDA (Agencija za hrano in zdravila), po njej posežejo tisti, ki se izogibajo zdravju nevarnim snovem, pa tudi vegani, katerih življenjski moto je odgovornost do narave in življenja samega.

Zdravi zobje so naložba
Danes se zobem, pravilnemu in rednemu čiščenju zob in dlesni, posvečamo precej več. Kultura ustne higiene se izboljšuje. Morda se ljudje malo premalo še zavedajo, da kupljena zobna ščetka ni za vse življenje, po priporočilu večine naj bi se menjava na tri mesece. BeFresh zobno ščetko po uporabi operite in rahlo obrišite, da se ročaj iz bambusa hitreje posuši. Na neumiti ščetki se lahko nabere umazanija, ki ne samo, da je neprivlačna ampak tudi škodljiva za ustno votlino, saj lahko predstavlja gojišče bakterij. Certifikat za upravljanje gozdnih površin (FSC) Forest Management Council (FSC) strankam zagotavlja, da izdelki iz gozdarskih dejavnosti podjetja s certifikatom izpolnjujejo najstrožje okoljske, gospodarske in družbene standarde na svetu v smislu odgovornega gospodarjenje z gozdovi.

Izdelek ne vsebuje nevarnega toksina BPA.

Ročaj zobnih ščetk je iz 100 biorazgradljivega bambusa, brez primesi
drugih materialov.

Sestavine in hranilne vrednosti

Dodatne informacije

Neto teža: 200ml

Poreklo in proizvajalec: ANSUR TRADE, Globalno poslovanje d.o.o., Bukovica pri Vodicah 55, 1217 Vodice.

Distributer: Biomi d.o.o., Rošpoh – del 135b, 2351 Kamnica, Slovenija