Ni na zalogi

Topnatur Psyllium – indijski trpotec, 300g

12,85

Najnižja cena v zadnjih 30 dnevih: 12,85

Prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo vlaknin iz indijskega trpotca. Dobro uravnotežena prehrana s pravo količino vlaknin spodbudi pravilno izločanje prebavljenih ostankov hrane iz našega telesa. To je še posebej pomembno, da telo učinkovito deluje in absorbira vsa potrebna hranila iz hrane.

Ni na zalogi

Šifra: 8594028190949 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Uporaba: 10 g  proizvoda (2 čajni žlički) zmešajte v 100 ml vode in popijte še 250-300 ml dodatne tekočine. Za povečanje učinkovitosti uporabimo dvakrat na dan 30 minut pred obrokom ali po njem. Indijski trpotec se lahko doda v primerno hrano (npr. smutije ali jogurti). Pomembno je, da vedno popijete še en kozarec vode ali druge tekočine.

Alergeni – možnost navzkrižne kontaminacije: Žita, ki vsebujejo gluten in izdelki iz njega, soja in izdelki iz njih, mleko in izdelki iz njih (laktoza je vključena).

Opozorilo: Shranjujte zunaj dosega otrok. Izdelek ni namenjen otrokom mlajšim od 7 mesecev. Izdelek ni ustrezno nadomestilo za hrano. Ne presezite dnevno priporočenega odmerka. Shranjujte v zaprti embalaži na suhem, temnem in hladnem mestu.

Sestavine in hranilne vrednosti

Sestava: brušena lupina psilija (Plantago ovata). Raztopljiva dietetična vlakna (indijski trpotec). 100 g izdelka vsebuje 86 g vlaknin. Priporočeni dnevni odmerek vlaknin je 25-30 g na dan.

 

 

Dodatne informacije

Rok uporabnosti: odtisnjeno na embalaži

Pogoji shranjevanja: do 24 °C, relativna vlažnost 70 %.Po vsaki uporabi dobro zaprite in s tem ohranite produkt. (preprečite strjevanje mešanice) Po odprtju paket previdno zaprite.

Poreklo in proizvajalec: TOPNATUR s.r.o., Češka

Distributer: Biomi d.o.o.